AnaSayfa > Güncel > BELEDİYEDE CANDAN ATAMALAR.. ÇOK SAYIDA MÜDÜR DEĞİŞTİ, CANDAN’IN YEĞENİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU..

BELEDİYEDE CANDAN ATAMALAR.. ÇOK SAYIDA MÜDÜR DEĞİŞTİ, CANDAN’IN YEĞENİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU..

Ereğli Belediyesinde bugün itibariyle çok sayıda Müdürün görevi değişti, yeni atamalar yapıldı. Eşbaşkan Ercan Candan’ın talimatıyla gerçekleşen atamalarda yeğeni Esra Aydın’da Özel kalem Müdürü oldu..

16.Temmuz.2014 Çarşamba 13:27
A A

Ereğli Belediyesinde bir çok Müdürlükte görev değişiklikleri yaşandı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın Candan’ın talimatıyla imzaladığı öğrenilen görev değişikliklerine göre, bazı müdürler görevlerinden alındı, bazı müdürlerde kızağa çekildi.


CANDAN, YAKINLARIYLA UYSALI SARDI..
Hüseyin Uysal’ın Belediye Başkanı seçilmesinin ardından, tüm atama ve yönlendirmeleri kendisi yapan Ercan Candan, önce danışmanını Başkan Yardımcısı yaptı, sonra bir çok akrabasını belediyeye işe yerleştirdi.
Bir yakını nı da Yazı İşleri Müdürlüğüne getiren Candan, Okul arkadaşını Basın danışmanı yaptıktan sonra son talimatıyla yeğeni Esra Aydın’ı da Özel Kalem Müdürlüğüne getirdi.
Esra Aydın’ı Özel Kalem Müdürü yapabilmek için Candan, Amele Birliği Başkanı Hasan Yılmaz’ın kardeşi Sevim Baba’yı Özel Kalem Müdürlüğü görevinden aldırarak Ayniyat Saymanlığına gönderdi.


ZABITA MÜDÜRÜ ALPTEKİN DURSUN OLDU..
Halil Posbıyık döneminin Zabıta Müdürünü göreve gelir gelmez değiştiren Ercan Candan ve Hüseyin Uysal ikilisi, bu göreve Vekaleten Oktay Keskin’i atamışlardı. Keskin’in Müdürlük görevi 2 ay sürebildi. Zabıta Müdür Vekilliğinden alınan Oktay keskin, Zabıta Amir Vekilliğine atandı.
Zabıta Müdürlüğüne ise, Mezarlıklar Müdürlüğünde Uzman olarak görev yapan Alptekin Dursun atandı. Murat Sesli döneminde  Başkan Yardımcılığı görevi de yapan Alptekin Dursun’un babası da zamanında Ereğli Belediyesinde Zabıta Müdürlüğü yapmıştı. Dursun, babasının görevine getirildi.


BAZI MÜDÜRLER KIZAĞA ÇEKİLDİ, 4 YENİ MEMUR MÜDÜR VEKİLİ OLDU..
Yapılan atamalarda bazı müdürler görevlerinden alınırken, yerlerine ise 4 yeni memUR Müdür vekili olarak atandı.
Posbıyık döneminde işe alınan ve hükümetin çıkardığı yasa ile Ereğli Belediyesinde memur kadrosuna geçen 41 kişi içerisinde bulunan Levent Tiğin Kalyoncu Temizlik İşleri Müdür Vekilliğine, eski Belediye Meclis Üyelerinden İsmet Koç’un kardeşi Makine Mühendisi Cem Koç İşletme ve İştirakler Müdür Vekilliğine, Karaarslanların gelini Mimar Gökçen Karaarslan İmar ve Şehircilik Müdür Vekilliğine, Mimar Yasemin Gültekin ise Plan ve Proje Müdür Vekilliğine getirildiler.
Temizlik İşleri Müdür Vekili Sezgin Okumuş bu görevinden alınarak Veteriner İşleri Mühendis Kadrosuna, Mali Hizmetler Müdürü Selma Açıkgöz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Uzman kadrosuna, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Hakan Duysak, ilgili birimin mühendislik Kadrosuna, Plan ve Proje Müdür Vekili Erol Kırklareli ilgili birimin mimar kadrosuna görevlendirildi.
Yapı Kontrol Müdürlüğünün kapatılması sonucu ilgili birim müdürü Ethem Özdemir’in müdür kadrosuna alınarak kızağa çekildi.
Başkan Yardımcısı İsmail Başel, İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden Mali Hizmetler Müdürlüğüne getirildi. Başel, Başkan Yardımcılığı göreviyle birlikte bu görevini de sürdürecek.

Edindiğimiz bilgilere göre, Hal Müdürü Namık Şahin'de, kurulması planlanan Sosyal İşler Müdürlüğünün başına getirilecek. Bu atama ise daha sonra açıklanacak..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler