AnaSayfa > Güncel > KDZ.EREĞLİ, EMİTT'DE TANITILACAK..

KDZ.EREĞLİ, EMİTT'DE TANITILACAK..

26 -29 Ocak 2017 tarihleri arasında 21.’si gerçekleşecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’e katılacak olan Kdz. Ereğli Belediyesi, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

20.Ocak.2017 Cuma 17:27
A A

26 -29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan EMİTT Fuarında, Kdz.Ereğli tanıtılacak.
Fuara ana sponsor olarak katılacak olan Kdz.Ereğli Belediyesi, fuar hazırlıkları kapsamında ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına yönelik Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Toplantıda, EMİTT Fuarında tanıtılacak olan Kdz.Ereğli’nin sosyal ve kültürel değerleri, doğal güzellikleri ve yöresel ürünleri ile birlikte tanıtımda dağıtılacak Ereğli’ye özgü ikramlar ve materyaller katılımcılara gösterildi, ardından sivil toplum kuruluşları ile katılımcılardan çalışmalarla ilgili görüş ve önerileri alındı.
Kdz.Ereğli Belediyesi bu faaliyetiyle, Kültür ve Turizm Bakanlığının 2023 Turizm Strateji Planına göre Emitt Fuarına katılan 80 ülke ve yerel 81 ilden gelen katılımcılara ilçenin tanıtılması ve Kdz.Ereğli’nin eko turizm bölgelerini tanıtarak dünyada gelişmekte olan turizm sektörünün pasta payının da ilçeye aktarılmasını hedefliyor.
EMİT Fuarı tanıtım toplantısına Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay ve Atilla Bulak, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Müze Müdürü Ahmet Mercan, daire müdürleri, muhtarlar ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri katıldı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler