AnaSayfa > Güncel > EREĞLİLİ DİN GÖREVLİLERİ, ŞEHİTLER TEPESİNDE DUA ETTİ..

EREĞLİLİ DİN GÖREVLİLERİ, ŞEHİTLER TEPESİNDE DUA ETTİ..

44 polis ve sivilin şehit olduğu İstanbul Beşiktaş’taki Şehitler Tepesi'ne giden Karadeniz Ereğli Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, Kdz. Ereğli halkının dualarını getirdiklerini belirterek şehitler anısına kırmızı karanfil bırakıp, dualar ve ilahiler okudu.

22.Aralık.2016 Perşembe 17:30
A A

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından uğurlanan ilçedeki din görevlileri, Kdz.Ereğli halkı adına dua etmek için Ereğlili Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu'nun da şehit olduğu İstanbul Beşiktaş'taki Şehitler Tepesine gitti.

‘Şehitler Ölmez’ ilahisini okuyan din görevlileri, ellerinde Türk bayrakları, dudaklarında tekbir sesleriyle geldikleri Şehitler Tepesine kırmızı karanfil ve Türk bayraklarını bıraktılar. Din görevlileri Karadeniz Ereğli Belediyesi ve Din Görevlileri pankartını da şehitler tepesine astı.
Daha önce Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kabrine ve Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün ailesine taziye ziyaretlerine giden heyetin başında bulunan Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Aksoy, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, bu konudaki hassasiyetine teşekkür etti.
Ali Aksoy bulundukları noktada 44 şehit verildiğini hatırlatarak, "Bu kardeşliğimize yapılan bir saldırıydı. Daha sonra Kayseri'de askerlerimize bir saldırı oldu. Bu ülke için, bu bayrak için şehit olan Polis, asker ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin beraberliğini hiç kimse, hiçbir saldırı bozamayacağı için buradayız" dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler