AnaSayfa > Güncel > UYSAL, BELEDİYE BAŞKANI GİBİ!..

UYSAL, BELEDİYE BAŞKANI GİBİ!..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı ‘Dünya Yetimler Günü’ dolayısıyla düzenlediği ‘Kardeşlik İftarı’ programında onlarca yetimi sofrasında ağırladı.. Uysal, 'kamuoyunda çok tepki oluyor' diye Metalürji Mühendisi Ercan Candan'dan iftara katılmamasını istediği konuşuluyor..

14.Temmuz.2014 Pazartesi 13:49
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı, ERDEMİR ofis yolu üzerinde yaptırdığı iftar çadırıyla hergün yüzlerce vatandaşına sofra açarken,  ‘Dünya Yetimler Günü’ dolayısıyla polisevinde yetim çocukları ağırladı.

‘Dünya Yetimler Günü’ kapsamında düzenlenen ‘Kardeşlik İftarı’na Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri katıldı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, iftar programı öncesi tek tek tüm masaları gezip misafirleriyle sohbet etti, iftar programının onur konuğu olan çocuklarla özel olarak ilgilendi.
Ak Partili Belediye Meclis üyelerinin de ayrı ayrı masalara oturarak, çocukların dertlerini dinlediği iftar programı sonrası Başkan Uysal, çocuklara çeşitli hediyeler vererek; her biriyle özel olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.



Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler