AnaSayfa > Güncel > MESLEKTAŞIMIZ AKKAYA'NIN ACI GÜNÜ..

MESLEKTAŞIMIZ AKKAYA'NIN ACI GÜNÜ..

Ereğli'de yayın yapan Yankı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Recep Akkaya'nın vefat eden babası Hasan Akkaya, ilçeye bağlı Üçköy Köyünde son yolculuğuna uğurlandı..

13.Aralık.2016 Salı 16:24
A A

Kdz. Ereğli'de Haftalık olarak yayın yapan Ereğli Yankı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Recep Akkaya’nın vefat eden Babası Hasan Akaya son yolculuğuna uğurlandı. Gazeteci Recep Akkaya, Endüstri Meslek Lisesi Öğretmenlerinden Erdal Akkaya ve Ayşe Akkaya’nın Babaları, Nazikar Akkaya’nın Eşi, Üçköy Köyü sakinlerinden Hasan Akkaya bir süredir tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Merhum Akkaya, 13 Aralık Salı günü Üçköy köyü Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Akkaya’nın cenazesine Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ.Necati Günay, Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Danışmanları Bilgin Avcı ve Yusuf Zobar, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Kenan Gündoğdu, Kdz.Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Adnan Döner ve Okul öğretmenleri ile gazeteci dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'da aileye başsağlığı diledi.

Haberci Ailesi olarak Merhum Hasan Akkaya’ya Allahtan rahmet, dost ve akrabalarına başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler