AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ'DE FETÖ OPERASYONU: 5 GÖZALTI..

EREĞLİ'DE FETÖ OPERASYONU: 5 GÖZALTI..

Kdz. Ereğli'de sabah saatlerinde düzenlenen FETÖ operasyonunda eski bir dernek başkanı ile AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanınında aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı.

27.Ekim.2016 Perşembe 10:49
A A

Ereğli'de FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması çerçevesinde yapılan operasyonda 3’ü işadamı, 2’si öğretmen olmak üzere toplam 5 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri sabah saatlerinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması çerçevesinde 5 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Yapılan operasyon kapsamında örgütle bağlantıları olduğu iddiası ile işadamları Harun Y., Gökhan A., Ramazan A. ile öğretmenler Ömer A. ile Levent E. evlerinde yapılan aramaların ardından gözaltına alındı. Yapılan arama sırasında bazı dokümanlar, bilgisayar kayıtları ile cep telefonlara el koyan polis ekipleri, şüphelileri sağlık kontrolünden geçirdikten sonra emniyete götürdü.
Şüphelilerin emniyette yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler