AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN UYSAL, CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE DAVET ETTİ..

BAŞKAN UYSAL, CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE DAVET ETTİ..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenecek Cumhuriyet yürüyüşü ve konferansa tüm Ereğli halkını davet etti.

27.Ekim.2016 Perşembe 10:31
A A

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek bir dizi etkinliklerle kutlanacak.
Etkinlikler kapsamında 29 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de, AKM Nikah Salonunda son Çanakkale Gazisi Hüseyin Kaçmaz’ın oğlu Turgut Kaçmaz’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Cumhuriyet ve Çanakkale’ adlı konferans, aynı gün saat 15.00’de Osman Zeki Oral sergi salonunda fotoğraf ve materyal sergisi gerçekleştirilecek.

CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ..
Kdz.Ereğli Kaymakamlığı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı ve Kdz.Ereğli Belediyesi işbirliğiyle aynı günün akşamı halkın katılımıyla Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirilecek.
Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından binlerce Türk bayrağının dağıtılacağı yürüyüş, saat 18.30’da Bağlık Karakolu önünden başlayıp, Anıt önünde sona erecek.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, vatandaşları davet ederek; “29 Ekim Cumhuriyet Bayramında gerçekleştireceğimiz etkinliklere tüm halkımızı davet ediyorum. Cumhuriyet coşkusunu gelin birlikte yaşayalım” dedi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler