AnaSayfa > Güncel > FETÖ'NÜN EREĞLİ İMAMI TUTUKLANDI..

FETÖ'NÜN EREĞLİ İMAMI TUTUKLANDI..

Kdz.Ereğli'de FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen ilçe imamı tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

19.Ekim.2016 Çarşamba 9:15
A A

Kdz. Ereğli ilçesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında hakkında geçtiğimiz Ağustos ayında yakalama kararı çıkarılan ve firar eden FETÖ’nün Kdz. Ereğli İlçe İmamı Ubeydullah A., eşinin memleketi Van’da saklandığı bir evde yapılan operasyonla yakalanmıştı.

29 Eylül’den bu yana Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan Ubeydullah A., bu gün adliyeye sevk edildi. Savcılıkta yaklaşık 6 saat boyunca sorgulanan Ubeydullah A., hakkında ki suçlamaları kabul etmezken, 15 Temmuz darbe girişimini televizyonlardan öğrendiğini söylediği öğrenildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Ubeydullah A., tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevi’ne gönderildiği öğrenildi.

Kdz. Ereğli ilçesinde 15 yılı aşkındır bulunan ve FETÖ’ye ait bir dershanede halkla ilişkiler müdürlüğü yaptığı öğrenilen Ubeydullah A.’nın ilçede ki cemaat yapılanmasını sağlayıp, himmet toplanmasını organize ettiği iddia ediliyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler