AnaSayfa > Güncel > ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD VE GIYABİ CENAZE NAMAZI..

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD VE GIYABİ CENAZE NAMAZI..

Kdz.Ereğli Belediyesi ve İlçe Müftülüğü organizasyonuyla Amfi tiyatroda, şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi, ardından 161 demokrasi şehidi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

18.Temmuz.2016 Pazartesi 13:06
A A

Kdz.Ereğli Belediye ve İlçe Müftülüğünün Amfi tiyatroda birlikte gerçekleştirdiği Mevlid-i Şerif programına binlerce vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal’ın ev sahipliğinde Amfi tiyatroda düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan yardımcıları, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftülüğü görevlileri tarafından okunan Kura'n-ı Kerim ve ilahilerin ardından Mevlid duasını Müftü vekili İzzettin Aşan yaptı.
Mevlid-i Şerif programda Ereğli Belediyesi tarafından katılımcılara su, limonata ve lokum ikramında bulunuldu.
Mevlid-i Şerif programının ardından çok sayıda vatandaşın katılımıyla Anıt önünde, demokrasi şehidi 161 kişi Gıyabi Cenaze namazı kılındı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler