AnaSayfa > Güncel > ORTAK AÇIKLAMA: TEK YÜREK, TEK SES OLAN MİLLETİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

ORTAK AÇIKLAMA: TEK YÜREK, TEK SES OLAN MİLLETİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın daveti üzerine Belediye Başkanlığında bir araya gelen Kdz.Ereğli’deki siyasi parti ilçe başkanları, darbe girişimine karşı ortak basın açıklaması yaptılar.

16.Temmuz.2016 Cumartesi 15:21
A A

Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığında bir araya gelen ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, MHP İlçe Sekreteri Orhan Karabekiroğlu, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Musa Kumaş’ın ortak kaleme aldığı basın açıklamasını, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal okudu.
Açıklama şu şekilde;
‘Milletimizin her zaman iftihar ettiği Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine gizlenmiş yapı, dün geceden itibaren darbe girişiminde bulunmuştur.
Milletimiz darbe girişimine karşı dik durmuş, aziz milletimiz demokrasiye sahip çıkarak meydanları darbecilere bırakmamıştır.
İlk andan itibaren bu saldırı karşısında tek yürek, tek ses olan Kdz.Ereğli halkı da meydanlara inerek, mücadeleye omuz vermişlerdir.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz.
Darbeci zihniyete karşı demokrasi nöbetimiz bitmemiştir. Bugün olduğu gibi, milletçe el ele vererek her zamankinden daha fazla bir azimle demokrasimizi savunmayı sürdüreceğiz.’

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler