AnaSayfa > Güncel > BARINAK VE MEZBAHANEYE MODERN GÖRÜNÜM..

BARINAK VE MEZBAHANEYE MODERN GÖRÜNÜM..

Kdz.Ereğli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi ile Belediye Mezbahası yeni yüzüne kavuştu..

13.Temmuz.2016 Çarşamba 18:12
A A

Hizmetlerinde toplum memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını yürüten Kdz.Ereğli Belediyesi, bir yandan da hizmet binalarında değişim ve gelişimi sürdürüyor.
Kdz.Ereğli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi ile Belediye Mezbahası yapılan bakım-onarım ve tadilat çalışmalarıyla modern görünüme kavuştu.
Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla barınak ve mezbahanede başlattıkları çalışmaları tamamladıklarını belirtti.
Bulak; “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezimizde misafirlerimizi daha iyi ağırlamak, hak ettikleri ihtiyaçlarını gidermek için Başkanımız Hüseyin Uysal’ın talimatıyla bir ay önce başladığımız çalışmaları bitirdik. Kulübelerimizi yeniledik, barınak ve mezbahanın iç ve dışını komple boyadık, tamiratlarını yapıp, ihtiyaç duyulan yeni bölümleri hazır hale getirdik” dedi.
Veteriner İşleri Müdürü Erdal Terzi ise Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi ile Mezbaha da hijyen kurallarına riayet edilerek hizmetlerin kesintisiz olarak sürdüğünü belirtti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler