AnaSayfa > Güncel > BELEDİYEDEN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI..

BELEDİYEDEN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI..

Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz mevsimiyle birlikte, çöp konteynırı ve çevresindeki kokuları önlemek ve muhtemel oluşabilecek haşerelere karşı ilçe genelindeki 3 bin çöp konteyneri dezenfekte çalışmalarına başladı.

30.Haziran.2016 Perşembe 17:09
A A

Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz mevsimini dikkate alarak, çöp konteynırları ve çevresinde oluşan kokuların önüne geçmek ve söz konusu noktalarda oluşması muhtemel haşerelerden bölgenin arındırılması için dezenfekte çalışmalarına başladı.
İlçenin değişik noktalarında bulunan toplam 3 bin çöp konteynırının yerinde yıkanarak dezenfekte edileceği çalışma kısa sürede tamamlanacak.
4 NOKTAYA DAHA..
Geçtiğimiz günlerde elektrikli ve elektronik atıkların geri dönüşümü için yeni bir uygulama başlatan Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 4 ayrı noktaya daha atık elektrikli ve elektronik eşya konteynırı yerleştirdi.
Kadı tarlası Cumartesi Pazarı mevkii, Orhanlar Mahallesi Endüstri Meslek Lisesi yanı,Hatip Camii yanı ve Belediye Binası yanına yerleştirilen konteynırlarda toplanacak atık elektrikli ve elektronik eşyalar bu bölgelerden alınarak geri dönüşüm tesisine gönderilecek.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler