AnaSayfa > Kültür - Sanat > BAŞKAN UYSAL'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI..

BAŞKAN UYSAL'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI..

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ‘Babalar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

17.Haziran.2016 Cuma 17:51
A A

Başkan Uysal'ın mesajı şöyle:

Babalar, hayatımızın her anında emeği bulunan, karşılıksız sevginin bir simgesi, anneler gibi varlık sebebimizdir.
Babalar, hayat tecrübeleri ve bir ömür boyu verdikleri destekle, evlatları için her yaşta kahraman, sığınılacak bir liman ve gerçek birer yol göstericidir.
Babalık kavramı sorumluluk ve fedakarlık ile eşdeğer olan kutsal bir değerimizdir. Eşinin ve çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğunun önüne koyan bir babanın yüzünü en çok güldüren, ailesini mutlu ve huzurlu görmektir. Sorumluluklarının bilinciyle hareket eden bir baba aile gibi kutsal değerlerimizin korunmasında ve dolayısıyla sağlıklı bir toplumun oluşmasında en büyük güvencedir.
Bizlerden desteğini bir an olsun eksik etmeyen babalarımızın kıymetini bir gün değil her gün bilmeliyiz. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Ancak göstereceğimiz sevgi ve saygı ile onların yüreklerini hoşnut edebiliriz. Ben bu vesileyle, başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, saygıdeğer babam, babalar ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutluyor; ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmetle anıyorum. Hayatta olanlara aileleri, evlatları, torunları ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum.

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler