AnaSayfa > Güncel > BABAYA SON GÖREV..

BABAYA SON GÖREV..

Kdz.Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı ile Gazeteci Bilgin Avcı'nın babaları İsmail Avcı, Çömlekçi köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

30.Mayıs.2016 Pazartesi 13:28
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı ile Belediye Basın Danışmanlarından Gazeteci Bilgin Avcı'nın babaları İsmail Avcı (87) vefat etti.

Bir süredir yaşlılığa bağlı hastalığı nedeniyle Kdz.Ereğli Devlet hastanesinde tedavi gören 10 çocuk babası İsmail Avcı, Perşembe günü saat 11:30 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

Avcı'nın cenazesi, Cuma günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İlçeye bağlı Çömlekçi Köyünde toprağa verildi.

Gazeteci Bilgin Avcı, cenazeye ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

'İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. (Allah'tan geldik ona döneceğiz). 87 yaşında hayata gözlerini yuman babamız İsmail Avcı'yı bugün ebedi mekanına yolcu ettik. Bu acı günümüzde yanımızda olan Kdz.Eregli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal'a, Önceki dönem Belediye başkanımız Halil Posbıyık'a, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol'a, Belediye Bşk.Yrd. Ayhan Atay ve İbrahim Cöbek'e, Önceki dönem Belediye Başkan Yardımcıları Turan Çınar, Özkan Özyağcı ve Cevat Aydın'a, Ak Parti ve Chp'li Meclis Üyelerimize, Karabük Müftümüz Mehmet Türkoğlu'na, Ereğli Müftü Vekilimiz İzzet Aşan'a, Chp İlçe Başkanı Sertan Ocakcı'ya, Ak Parti Gülüç Belde Başkanı Ismail Yilmaz'a, Muhtarlar Derneği Baskanı Şükrü Kılıç ve katılan muhtarlarımıza, Müsiad Şube Başkanı İbrahim Sezer ve üyelerine, Eski İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Özçiçek ve Yüksel Başkan'a, Ak Parti Eski Teşkilat Başkanı Avukat Saffet Bozkurt'a ve Zafer Sucu'ya, İş Adamlarımıza, STK temsilcilerimize, Gazeteci dostlarımıza, Din Adamlarımıza, aile dost ve akrabalarımıza, civar köy ve şehirlerimizden aile büyüklerimize, ismini zikredemediğimiz tüm dostlarımıza, ayrıca cenaze merasimine katılamayıp telefon ve sosyal medya üzerinden acımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz.'

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler