AnaSayfa > Güncel > GAZETECİ HÜSEYİN ORHAN, KIZINI EVLENDİRDİ..

GAZETECİ HÜSEYİN ORHAN, KIZINI EVLENDİRDİ..

Ereğli'nin önemli isimleri, deneyimli Gazeteci Hüseyin Orhan'ın kızının düğününde bir araya geldi..

18.Mayıs.2016 Çarşamba 14:52
A A

Karadeniz Ereğli’de, “Ereğli'nin Sesi” internet haber sitesinin kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Hüseyin Orhan'ın kızı Deniz Şebnem ile Eğitim Fakültesi emeklilerinden Ahmet Arslan'ın oğlu Rıza Arslan dünya evine girdiler.

5 Mayıs’ta nikâhları kıyılan Deniz Şebnem-Rıza Arslan çifti için ilçeye bağlı Ruşanlar köyünde düğün töreni düzenlendi. Törene, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin uysal, Önceki Dönem Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, önceki dönem belediye başkanı Halil Posbıyık, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ak Parti Başkan ve Yöneticileri, CHP, DSP, MHP ve SP’liler ile Esnaf Kefalet Kooperatifi başkan ve yöneticileri, MÜSİAD Başkan ve yöneticileri, Şoförler Odası, Kent Konseyi, Türk Hava Kurumu, Ereğlililer Derneği, Verem Savaş Derneği ve Gazeteciler Derneği gibi bir çok STK yöneticileri ile siyasetçi, iş adamı ve bürokrat ile Orhan ve Arslan ailesinin yakınları katıldı.

Düğün töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, Orhan ve Arslan aileleri kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür ettiler.

Haberci Ailesi olarak genç çifti tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler