AnaSayfa > Güncel > UYSAL AİLESİ, YANLARINDAYDI..

UYSAL AİLESİ, YANLARINDAYDI..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek, sergi açtı ve pasta kesti. Başkan Uysal, Huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

22.Mart.2016 Salı 8:17
A A

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 18 -24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası “ nedeniyle düzenlediği program kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.
Eşi Sevim Uysal ile birlikte Huzurevi sakinlerinin günlerini kutlayan Başkan Uysal, bir süre önce vefat eden Huzurevi sakinlerinden Behice Kesim anısına hazırlanan ve Huzurevi sakinlerinin gençlik fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışını yaptı.
Haftanın anısına İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal ve Huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Uysal, hazırlanan pastayı kesti ve Belediye tarafından organize edilen fasıl dinletisini, Huzurevinin büyükleriyle birlikte dinledi.
Yaşlılar Haftası programına Belediye Başkan Yardımcıları Alptekin Dursun ve İbrahim Cöbek’de katıldı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler