AnaSayfa > Siyaset > ÇATUROĞLU ERDEMİR’E FAKÜLTEYİ SORDU..

ÇATUROĞLU ERDEMİR’E FAKÜLTEYİ SORDU..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu bir basın açıklaması yaparak; ERDEMİR'in bölgeye kazandırmayı taahhüt ettiği Ereğli Erdemir 50. Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesi'nin akıbetini sordu...

30.Ocak.2016 Cumartesi 16:52
A A

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'nun açıklaması şöyle:


“Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Global Bütçeye geçmiştir. Bu uygulama ile hastane faaliyetlerinin finansmanında kolaylık sağlanacaktır.

ZONGULDAK LOBİSİ'NİN OLUŞTURULMASI GEREK!..
Uludağ Üniversitesi 20 Ocak 2015 tarihinde Ankara Bursa Evinde bir toplantı gerçekleştirdi. Bende bu Üniversitenin mezunu bir milletvekili olarak bu toplantıya davetliydim. Yaklaşık 3 saat süren bu toplantı Üniversitenin ve Bursa’nın Lobisi açısından çok önemli olmuştur. Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörümüz Sn. Mahmut Özer ile konuştum, en kısa zamanda Ankara’da Üniversitemiz böyle bir program icra edecektir. Bu konu Zonguldak Lobiciliğinin bir değişim oluşturması bakımından oldukça olumlu olacaktır. Bilindiği gibi bizim en zayıf noktamız, Zonguldaklılar olarak yeterince lobi faaliyeti yapamamaktır. Ayrıca Üniversitemiz ile “Zonguldak ve Çevre İllere ait Kalkınma Projesi” hakkında çalışmalar yapacağız.

BEÜ EREĞLİ KAMPÜSÜ YATIRIM PROGRAMINA ALINACAK
TURİZM FAKÜLTESİ TAKİP ALTINDA
Çeşitli konularda işbirliği arzu ve azmi gösterdiği için Sn. Rektörümüz Mahmut Özer’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum diyen Çaturoğlu, Rektörümüzün bu yaklaşımının Zonguldak’a çok büyük katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Öte yandan Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz.Ereğli Kampüsü 2016 yılı yatırım programına alınacaktır. Alaplı Kampüsü için ise arazi çalışmalarımız devam etmektedir. Kdz. Ereğli’de kurulacak Turizm Fakültesini de takip ediyoruz.

FAKÜLTE NE OLDU?
Bu arada Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın da katıldığı Erdemir Arge tesisinin açılış programında en yetkili ağızlardan taahhüt edilen Kdz. Ereğli Erdemir 50. Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesinin akıbetinin ne olduğunu da Erdemir yönetimine soruyor, Ereğli Kamuoyuna cevap bekliyorum. Bunu beklemekte Ereğli halkının hakkıdır.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler