AnaSayfa > Güncel > BAYAN UYSAL, GÜNÜNÜ FİZİKSEL ENGELLİLERLE GEÇİRDİ..

BAYAN UYSAL, GÜNÜNÜ FİZİKSEL ENGELLİLERLE GEÇİRDİ..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal, Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyelerinin Mevlid Kandilini ve yaklaşan yeni yıllarını kutladı..

22.Aralık.2015 Salı 16:47
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal, gün içinde Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek bünyesinde bulunan tekstil atölyesi ile bilgisayar kursunu gezen Bayan Uysal, ikramlarından tadıp, günün anısına hediyeler takdim ettiği dernek üyelerinin, Mevlid Kandilini tebrik etti, yaklaşan yeni yıllarını kutladı.

Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ziyaretinde, Dernek Başkanı İsmail Şentürk ve çok sayıda dernek üyesi tarafından karşılanan Uysal, İş Atölyesi Mesleki Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezinde bulunan tekstil atölyesi ve bilgisayar kursunu gezerek, hem Şentürk’ten bilgiler aldı, hem de kursiyerlerle sohbet etti.
Şentürk ve üyelerden gerek dernek, gerekse bireysel sorunlar hakkında bilgiler alan Uysal, “ Sizlerin buradaki azmi ve gayreti takdire şayan. Sizleri kutluyorum. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Mevlid Kandilini tebrik ediyor, yaklaşan yeni yıllarınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler