AnaSayfa > Güncel > MEZARLIKLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR..

MEZARLIKLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR..

Kdz. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, başta Şehir Mezarlığı olmak üzere çeşitli mezarlık alanlarındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

17.Aralık.2015 Perşembe 13:17
A A

İlçe genelindeki 31 mahallede 57 mezarlık alanından sorumlu olan Mezarlıklar Müdürlüğü, başta Şehir Mezarlığı olmak üzere çeşitli mezarlık alanlarında yoğun bir çalışma sergiliyor.

Mezarlıklar Müdürlüğü’nden konuya ilişkin açıklama şöyle:

Sorumluluk alanımızdaki Şehir Mezarlığında bulunan kabirler ilk defa tırpanla ardından çapayla tek tek temizleniyor. Katıldığı çalışmalarda mezar olmadığı halde mezar yeri olarak ayrılan yerler gezilerek tek tek tespit ediliyor.

Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde işçisini de düşünen müdürlük yönetimi Şehir Mezarlığına mopa koyarak işçilerin barınma sorununu da geçici olarak çözdü.

İşçileri barınma sorununu kökten çözecek kalıcı bir bina yapımına ilişkin ihale sürece ise devam ediyor. Şehir Mezarlığında şehit ve gaziler için Şehitlik Alanı oluşturma çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Yine vatandaşlardan gelen talepler üzerine Kepez-Solak, Kırmacı Merkez, Kocaali Ahmetçikler ve Korubaşı Mezarlığında bordür ve parke uygulamaları gerçekleştirildi. Şehir Mezarlığındaki mevcut kabirlerin veri kayıt işlemleri de yapılarak bilgisayar ortamına aktarılıyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler