AnaSayfa > Siyaset > SERTAN OCAKCI, CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

SERTAN OCAKCI, CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Şerif Sertan Ocakcı partisinin 6 Aralıkta yapacağı İlçe kongresinde Başkan adayı olduğunu açıkladı.

03.Aralık.2015 Perşembe 17:02
A A

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Şerif Sertan Ocakcı partisinin 6 Aralıkta yapacağı İlçe kongresinde Başkan adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında yaptığı toplantıda konuşan Ocakçı, “Bu adaylığım ile Ereğli’nin tamamına, hizmete talibim. Bu kente borcumuzu hizmet ederek ödeyeceğimizin de farkındayız. Çıktığımız bu yolda partililerimizden, eski ve yeni yöneticilerimizden, eski yeni meclis üyelerimizden, CHP’nin tabanından ve CHP’nin her kesiminden kabul görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Ocakcı'nın basın açıklamasına, yoğun katılım oldu.

OCAKCI, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Konuşmasına, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayarak başlayan Ocakçı, “Onların bu müstesna gününü öncelikle kutluyorum. Şehrin planlanmasında yer alan bir mimar olarak projelerimle her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayım. Engelli kardeşlerimizin hayatlarının kolaylaşması sosyal yaşama katılımı sağlamanın toplum sorumluluğu olduğunu hatırlatır tüm engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin bugününü kutlar sağlıklar dilerim” dedi.

HERKESE SICAK VE SAMİMİ OLACAĞIZ

Herkese sıcak ve samimi olacağını, hiçbir şekilde ayrımcılık yapılmayacağını ve kavga sebeplerini ortadan kaldıracağını belirten Ocakçı konuşmasında şunları söyledi; “Bu adaylığım ile Ereğli’nin tamamına hizmete talibim. Bu kente borcumuzu hizmet ederek ödeyeceğimizin de farkındayız. Çıktığımız bu yolda partililerimizden, eski ve yeni yöneticilerimizden, eski yeni meclis üyelerimizden ve CHP’nin tabanından CHP’nin her kesiminden kabul görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluk bizleri daha da yüreklendiriyor. Talip olduğumuz makamın ne kadar meşakkatli olduğunu biliyoruz ve aynı zaman da ne kadar onurlu bir görev olduğunu farkındayız.

BU GÖREVE TALİBİZ ÇÜNKÜ?

Bu göreve talibiz çünkü? CHP’nin başarı çıtasını gençliğimizle, enerjimizle ulaşabileceğimiz en yüksek yere taşımayı düşünüyoruz. Kaybettiklerimizi geri almak istiyoruz, fakat biliyoruz ki geri almak istediğimiz değerler ancak çok çalışarak olur ve biz bunun da farkındayız. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu partinin neferi olmak istiyoruz, hamalı olmak istiyoruz, görev almak istiyoruz; çünkü biz bu partiyi bir yere taşıyabilmek istiyoruz. Bir yerlere enerjimizle, gençliğimizle, bilgimizle, bikrimizle bir şeyler yapabilmek istiyoruz.

BEN VE EKİBİM BİRLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ

Ereğli’nin 93 köyünde, 3 beldesinde, kentinde dertlilerin dermanı, sorunların çözümü olmak istiyoruz ve bunu kendimize amaç ediniyoruz. Biz bu birlikteliğimizin yaratacağı enerji’nin örgütümüzün sorunlarına çözüm olacağının farkındayız, buna inanıyoruz ve çözüm biz olmak istiyoruz. Bu anlattıklarımın ışında, samimiyetle ve tüm kalbimle söz veriyorum; ben ve arkadaşlarım birliği sağlayacağımıza, emeği yücelteceğimize, dayanışma içerisinde çalışkan olacağımıza söz veriyoruz. Söz veriyoruz; biz bu partiye her katkıyı sağlayanlara teşekkür edip onurlandıracağımıza söz veriyoruz. Biz herkese sıcak ve samimi olacağımıza, ayrımcılık yapmayacağımıza, kavga sebeplerini ortadan tek tek kaldıracağımıza söz veriyoruz. Söz veriyoruz, bütün partililerimizin her birine adım adım yaklaşacağımıza, ellerimizi uzatacağımıza ve tuttuğumuz her eli sıkı sıkı tutacağımıza söz veriyoruz. Söz veriyoruz k; barış içerisinde bir CHP, dayanışma içerisinde bir CHP, birbirine güvenen bir CHP inşa edeceğimize de söz veriyoruz. Son olarak söz verdiğimiz bir şey daha var; biz arkadaşlarımızla beraber söz veriyoruz ki; Atatürk’ün iki büyük eseri dediği Cumhuriyetimize ve partimize sahip çıkacağımıza da söz veriyoruz.

KARTAL: BİRLİK,BERABERLİK VE KARDEŞLİK KONGRESİ OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal da yaptığı konuşmada Bütün amacım partinin birlik beraberlik içerisinde gelecek kuşaklara aktarılması ve Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarması, bütün amacım bu. Kişisel hiçbir beklentim yok. 6 Aralıkta ki kongremizin de kişisel hiçbir beklenti olmadan partiyi büyütecek, ileriye taşıyacak birlik beraberlik kardeşlik kongresi olmasını yürekten arzu ediyorum"dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler