AnaSayfa > Güncel > ÇAKIR, YENİ BİR İMAM HATİP LİSESİ MÜJDESİ VERDİ..

ÇAKIR, YENİ BİR İMAM HATİP LİSESİ MÜJDESİ VERDİ..

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Öğretmenler gününde Eğitim camiasına ve Kdz.Ereğli’ye bir müjde daha verdi.

24.Kasım.2015 Salı 16:53
A A

Kdz.Ereğli’ye yapılması planlanan 32 derslikli Ereğli İmam Hatip Lisesi Binası yapım ihalesi tamamlandı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır şunları söyledi:

“Kdz.Ereğli ilçemizin daha iyi bir eğitim seviyesine kavuşması için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Öncelikle öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim-öğretim alabilmeleri için okullarımızın fiziki şartlarını yeniliyoruz. Bu kapsamda ilçemize yeni okul binaları kazandırmaya devam ediyoruz.

32 derslikli olarak ihaleye çıkan Ereğli İmam Hatip Lisesi binası yapım ihalesi tamamlandı. Sözleşme tarihi itibari ile 500 iş gününde yeni bina yapımının tamamlanarak eğitim-öğretime açılacaktır. 24 Kasım Öğretmenler günün de böyle bir müjdeyi sizlerle ve eğitim camiası ile paylaşmanın haklı gururunu yaşıyor, bu vesile ile öncelikle tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler günü”nü bir kez daha kutluyorum. 500 iş gününde tamamlanması öngörülen; 32 Derslikli Ereğli İmam Hatip Lisesi ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İlçemize, yeni bir 32 derslikli Ereğli İmam Hatip Lisesi binasının kazandırılmasında emeği geçen başta; Zonguldak Milletvekillerimiz Sayın. Hüseyin Özbakır, Sayın Faruk Çaturoğlu, Sayın Özcan Ulupınar ‘a, İmar ve yol konularında gerekli tüm desteği sağlayan başta Kdz.Ereğli Belediye Başkanımız sayın Op.Dr. Hüseyin Uysal ve ekibine, Zonguldak Valimiz sayın Ali Kaban’a, Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamımız Sayın Nazım Madenoğlu’na, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize ve Özel İdare yetkililerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. 32 Derslikli Ereğli İmam Hatip Lisesi Ereğli’mize hayırlı olsun.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler