AnaSayfa > Güncel > YEREL-GENEL İKTİDAR EL ELE, GENÇLİK MERKEZİ EREĞLİ'YE..

YEREL-GENEL İKTİDAR EL ELE, GENÇLİK MERKEZİ EREĞLİ'YE..

İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın yer göstermesiyle Başkan Yardımcısı Esra Alpago'yla bir yıl önce inceledikleri Gençlik Merkezi'nin müjdesini verdi. Gençlik Merkezi yarın (Çarşamba günü) ihaleye çıkacak.

17.Kasım.2015 Salı 14:29
A A

Bir süredir yapımı gündemde olan Kdz. Ereğli Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gençlik Merkezi’nin 18 Kasim Çarşamba günü ihale edileceğini bildirdi.

Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2.5 Milyon TL muammam bedeli ile ihale edilecek Gençlik Merkezi ihalesinin 18 Kasım Çarşamba günü (yarın) yapılacağını söyledi.

Çakır, “Ereğli icin hayati önemi bulunan projenin Ereğli'ye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakir, Faruk Çaturoglu, Özcan Ulupınar olmak üzere, AK Parti Zonguldak Il Başkanı Zeki Tosun, il ve ilçe Gençlik Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.

UYSAL YER GÖSTERDİ, ÇAKIR VE ALPAGO İNCELEDİ!..

Ereğli Belediye Başkanlığında yaşanan değişimin ardından ilk icraat olarak ilçeye yapılması düşünülen Gençlik Merkezi projesine yer gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bunu Meclisten karar olarak çıkartmıştı. Ardından Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır 5 Mayıs 2014 tarihinde Gençlik Merkezinin yapılacağı alanda incelemelerde bulunmuştu.

Yapılan bu çalışmalarda mutlu sona gelindi ve projenin yarın ihalesi gerçekleştirilecek.

PROJEDE NELER VAR?

İhale dökümanına göre Spor Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek olan Gençlik Merkezi projesi 2 bin 279,52 metrekare alanda, 1512,16 metrekarelik inşaat alanında gerçekleştirilecek. Binanın 47X26 metre boyutlarında olması planlanıyor. Muhammen bedeli 2,5 milyon lira olarak açıklanan binanın ilk ödenek dilimi olan 400 bin lira serbest bırakıldı.

Binanın zemin katında spor veya konferans salonu olarak kullanılma özelliğine sahip çok amaçlı salon bulunacak. Bu salon basketbol ve voleybol salonu olarak da kullanılabilecek.

Gençlik merkezinde Sporcu soyunma odası, müzik odası, oyun salonları, idari ofis ve teknik birimler, derslikler, kütüphane, seminer salonu ve öğretmen odası gibi birimler de bulunacak.

Gençlik Merkezinin hemen bitişiğine ise yüzme havuzu yapılması planlanıyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler