AnaSayfa > Güncel > ÖZMAR, KALİTESİYLE BÜYÜYOR..

ÖZMAR, KALİTESİYLE BÜYÜYOR..

Bölgenin "marka" ismi Özmar, 15. kuruluş yıl coşkusunu ilçe protokolü, müşterileri ve çalışanları ile birlikte kutladı.

14.Kasım.2015 Cumartesi 19:41
A A

Kdz.Ereğli’de Özdemir ailesinin sahipliğinde faaliyet gösteren Özmar Alışveriş Merkezleri, 2000 yılında başlayan perakendecilik hayatındaki 15. yılını Yeni Mahalle Şubesi’nde organize edilen kokteyle kutladı.

Kokteyle İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, MÜSİAD Kdz.Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Mevlüt Özdemir’in babası Yusuf Özdemir, Özdemir ailesi ve çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.

ÖZDEMİR, “ZONGULDAK’A MARKETÇİLİK ALANINDA YENİ BİR ANLAYIŞ KATTIK”

Özmar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özdemir, Özmar olarak 8 Kasım 2000 yılında Kdz.Ereğli’de Yeni Mahalle şubesiyle başlayan perakendecilik hayatlarının yeni şubelerle birlikte sektörde daha da büyüyerek başarılı bir şekilde sürdüğünü belirtti ve “Kdz.Ereğli’de ve Zonguldak’ta marketçilik alanında Özmar ailesi olarak yeni bir anlayış kattığımız inancındayım. Daha önce ulusal firmaların hüküm sürdüğü Kdz. Ereğli’de biz Özmar olarak ulusallarla rekabet etmeyi, hizmet etmeyi ve tüketiciye en iyi fiyatla ulaşmayı hedef aldık. Bu kalabalık bize gösteriyor ki biz bu hedefte başarılı olduk. Dolayısıyla bize destek vermiş olan değerli firma temsilcilerine ve Zonguldak halkına çok teşekkür ediyorum. Bu 15. Yılımız bizim için ayrı bir anlam ifade etsin, sizlerle birlikte hep beraber paylaşalım, bu sevincimize ortak olun diyerekten bu kokteyli tertip ettik katılımlarınız için teşekkür ediyorum”dedi.

“PERAKENDECİLİK ZOR VE FEDAKARLIK GEREKTİREN BİR SEKTÖR”

Özdemir, perakendeciliğin zor bir sektör olduğuna dikkat çekerek, “bizim sektörde cenazen olur gidemezsiniz, düğününüz olur katılamazsınız dolayısıyla perakende sektörü hizmet anlamında en zor sektörlerden bir tanesidir. Burada bulunan aynı sektördeki birçok arkadaşımın çoğu emin olun işlerinden fedakarlık gösterip buraya geldiler. Onlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizlerin Özmar olarak tüketiciden ya da çevreden aldığımız eleştiri şu; bize nasıl bu fiyata bu kadar ucuz satabiliyorsunuz diyorlar. Bizler belki geçmişten bu yana toptancılığın içinde olmamız ve iyi araştırmamızdan dolayı, bunun yanında ticaretimize amatör ruhu kattığımız için sizler de görüyorsunuz ve takdir ediyorsunuz ki biz Zonguldak ve Kdz.Ereğli’de en iyi fiyatlarla en iyi ürünleri satan bir marka olduk. Bu konuda bize destek veren tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

KAYMAKAM MADENOĞLU’NDAN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da bir konuşma yaparak, şunları söyledi:

“Başlangıç tarihine baktığımızda tüm dünyanın milenyum diye tabir ettiği 2000 yılına girdiğimizde böyle bir market Kdz.Ereğlimizin üzerine bir güneş gibi doğmuş. Gerçekten de o günden itibaren kendini geliştirerek personeli ile kaliteli müşteri manzumesiyle büyümüş ve bugün 15. Yıldönümünü başarıyla kutlamanın kıvancı içinde, onuru içinde. Şüphesiz ki bu durma gelinmesinde başta Yönetim Kurulu Başkanı değerli Mevlüt Özdemir olmak üzere babası, ailesi ve değerli personeli de katkıda bulundular. Huzurlarınızda bu arkadaşlara Kdz.Ereğli Kaymakamı olarak ilçemizin gelişmesine, güzelleşmesine ve iyi iş yerlerine sahip olmasına katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum.”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş da konuşmalarında Özmar ailesinin bu mutlu gününü kutladı, başarı temennisinde bulundu. 

10.YILINI DOLDURAN ÇALIŞANLARA PLAKET VERİLDİ

Program daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özdemir’in kokteyle katılan protokol üyelerine birer anı ve teşekkür plaketi vermesiyle devam etti. Ayrıca Özmar Marketleri’nde 10. yılını dolduran çalışanlara da Özdemir ailesi üyeleri tarafından plaket takdim edildi.

15. Kuruluş yıldönümü pastası protokol tarafından alkışlar eşliğinde kesildi.

Öte yandan, Özmar Marketlerinde 15. yıldönümü nedeniyle 15 gün boyunca farklı ürünlerde cazip indirimler devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler