AnaSayfa > Siyaset > CHP'NİN KADIN ADAYI, SEÇMENİN KARŞISINA EŞOFMANIYLA ÇIKIP,ELİ CEBİNDE OY İSTEDİ..

CHP'NİN KADIN ADAYI, SEÇMENİN KARŞISINA EŞOFMANIYLA ÇIKIP,ELİ CEBİNDE OY İSTEDİ..

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Buket Müftüoğlu, Çayırlı pazarı ve bazı köylerde sürdürdüğü seçim çalışmasına eşofman giyerek gitti.. Eli cebinde seçmenden oy isteyen CHP'nin kadın adayına, vatandaşlardan, 'Bu ne ciddiyetsizlik' eleştirisi geldi..

23.Ekim.2015 Cuma 16:18
A A

CHP Zonguldak 5.sıra Milletvekili Adayı Buket Müftüoğlu, eşofmanlarını giydi, Çayırlı pazarında seçmenin karşısına geçip, vatandaşlardan CHP'ye oy istedi.

Buket Müftüoğlu, beraberinde bazı partilerle birlikte Çayırlı pazarı ve Ruşenler köyü bölgesinde, bazı partililerle birlikte seçim çalışmasına gitti. Milletvekili adayının seçmenin karşısına eşofmanlarıyla çıkması, vatandaşların garibine gitti.

Eli cebinde vatandaşlardan oy isterken çekilmiş fotoğraflarını bir de sosyal paylaşım sitesinden yayınlayan CHP'nin kadın adayına, seçmenlerden 'Bu ne ciddiyetsizlik' eleştirisi geldi. 

CHP'NİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BU GÖRÜNTÜYE NE DİYECEK!

CHP Milletvekili adayları, Zonguldak'tan 3 Milletvekili çıkartmak için çalışmalarını yürütürken, 5. sıra adayının köylerde seçmenin karşısına bu şekilde çıkmasına ne diyecekleri merak konusu oldu.

Buket Müftüoğlu'nun bir Milletvekiline, üstelik bir kadın adaya yakışmayacak bir kıyafetle seçim çalışmasına çıkması sosyal medyada da alay konusu oldu. Bazı vatandaşlar; '1 Kasım'da Milletvekili olamayacağını bildiği için, hala uykusundan uyanamamış heralde', 'Millete saygısı olmayanlar neden hep CHP'den aday gösteriyorlar anlamış değilim', 'Harun Akın, 3. sıradan Milletvekili seçilmek istiyorsa, önce Buket Müftüoğluna seçim çalışmalarında giyebileceği bir etek yada pantolon alsın' gibi yorumlarda bulundular..

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler