AnaSayfa > Güncel > İBRAHİM CÖBEK, TATLI TATLI GÖTÜRDÜ..

İBRAHİM CÖBEK, TATLI TATLI GÖTÜRDÜ..

Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden AK Parti Grup Sözcüsü Nazım Erdoğan, İbrahim Cöbek'le ilgili bu görüntüye isyan etti.

16.Ekim.2015 Cuma 16:50
A A

AK Parti'li Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Bazı Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte, Pınarcık Köyü Okulu yararına Abdi İpekçi sergi salonunda düzenlenen kermese katıldı.

Pınarcık köyü muhtarı Hasan Korkmaz'ın yakından ilgilendiği konuklar, kermeste el işi ürünleri inceleyip, ikram edilen mantıdan tatdılar.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ev hanımlarının sacda pişirdikleri gözlemeleri çevirirken, kendi mutfağında o kadar becerili olamadığını itiraf ederek, 'Sevim hanım olmasa aç kalırız. Yalnız kaldığımda bir tek yumurta pişirebiliyorum' diyerek, ev hanımlarının emeklerine teşekkür etti.

İBRAHİM CÖBEK TATLI TATLI GÖTÜRDÜ..

Uysal ve diğer Belediye Meclis Üyeleri kendilerine ikram edilen mantıdan yerken, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek'in bir tabak tatlıyı kendi başına götürmesi, bir süre önce Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Ak Parti Grup Sözcüsü Belediye Meclis Üyesi Av.Nazım Erdoğan'ı isyan ettirdi.

'Belediye başkanının tabağı bile boş' diye seslenen Erdoğan, 'Çekin arkadaşlar, bakın belediye başkanının tabağı bile boş, Cöbek kendi başına götürüyor' dedi.

Kermesin ilgi çeken bir kişisi ise çiçeği burnunda Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay oldu. Cöbek ve Atay, kermeste iyi bir ilili görüntüsü sergilediler.

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler