AnaSayfa > Asayiş > Karton toplama kavgasında kan aktı; 1'i ağır 4 yaralı

Karton toplama kavgasında kan aktı; 1'i ağır 4 yaralı

Ereğli'de karton toplayan iki tarafın kavgası kanlı bitti. Olayda biri ağır 4 kişi yaralandı.

06.Ocak.2014 Pazartesi 16:00
A A
Olay, önceki akşam saat 21.00 sularında Pazaryeri İkinci Köprü mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, karton toplayarak geçimini sağlayan Ahmet Kanyılmaz (27) ile aynı işi yapan Volkan Topuz (29), Pazaryeri'nde karşı karşıya geldi. Kanyılmaz'dan kartonları isteyen Topuz, olumsuz yanıt alınca tartışma başladı. Sopaların çekildiği kavga sırasında Ahmet Kanyılmaz'ın arkadaşı Rafet Arslan'ın da (34) kavgaya karışması ile birlikte kamyonetten bıçak aldığı iddia edilen Volkan Topuz, Ahmet Kanyılmaz'ı karnından bıçakladı. Volkan Topuz, daha sonra kamyonette bulunan arkadaşı Aytekin Ova'yı da (18) alarak olay yerinden uzaklaştı. Kaçan iki kişi emniyete teslim oldu.

Aldığı bıçak darbesi ile yere yığılan ve ağır yaralanan Ahmet Kanyılmaz için çevredeki vatandaşlar olay yerinde sağlık ekiplerini çağırdı. Kısa sürede gelen 112 ekipleri, vakit geçirmeden yaralı şahsı ambulansa aldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Ahmet Kanyılmaz, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgada hafif yaralanan Rafet Arslan da özel otomobil ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Devlet hastanesi acil servisinde ilk müdahalesi yapılan ve ağır yaralanan Ahmet Kanyılmaz ameliyata alınırken, kavgada yaralanan Volkan Topuz ve Aytekin Ova da özel hastanelerde tedavi altına alındı.

Volkan Topuz'a ait olan kamyonet Emniyet otoparkına çekilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu