AnaSayfa > Güncel > KELEŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ..

KELEŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ..

Demokrat Medya Grubunun Sahibi İşadamı Yalçın Keleş’in babası, İşadamı Arslan Keleş’in amcası Hacı Kibar Keleş, son yolculuğuna uğurlandı.

25.Ağustos.2015 Salı 23:20
A A

Keleşler Grubunun kurucusu, Demokrat Medya Grubunun Sahibi İşadamı Yalçın Keleş’in babası, İşadamı Arslan Keleş’in amcası Hacı Kibar Keleş hakkın rahmetine kavuştu. 82 yaşında ve 4 çocuk babası olan Keleş, bir süredir rahatsızlığından dolayı tedavi görüyordu.

Keleş’in cenazesi, Salı günü Kozlu Aziziye Camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kozlu Mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazına, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu, MHP Milletvekili Zeki Çakan, 19. Önem Milletvekili Ali Uzun, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kozlu Eski Belediye Başkanları Ali Bektaş ve Hüdai Dökmeci, Ereğli Eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile Keleş ailesinin yakın dost ve akrabaları katıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler