AnaSayfa > Güncel > BELEDİYE'DEN TOPÇALI BÖLGESİNE 3 MÜJDE..

BELEDİYE'DEN TOPÇALI BÖLGESİNE 3 MÜJDE..

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Hamzafakıhlı, Bölücek ve Topçalı Mahallelerini ilgilendiren doğalgaz, yeni imar yolu ve Gülüç Irmağı’nın ıslahı ile ırmak üzerine köprü yapılması gibi konuların ele alındığı toplantıyı Topçalı Mahalle Muhtarlığında yaptı.

21.Ağustos.2015 Cuma 18:30
A A

Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago, İmar ve Şehircilik Müdürü Erol Kırklareli ve Fen İşleri Müdürü Tayfun Külcü, Dergaz Ereğli İşletme Müdür Yardımcısı Ender Onur, Topçalı Muhtarı Şakir Başol ve mahalle halkının da hazır bulunduğu toplantıda imar yolu ve köprü projesi ile Topçalı’ya doğalgaz konularını ele aldı.

TOPÇALI’YA DOĞALGAZ HAYIRLI OLSUN

Başkan Uysal, Dergaz’ın birbuçuk ay gibi kısa bir sürede doğalgazın Topçalı’ya geleceğini belirterek, “Ekim ayı ortalarında doğalgaza kavuşacaksınız. Şimdiden aboneliklerinizi alın ve tesisatlarınızı yaptırın. Topçalı’ya hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Topçalı Muhtarı Şakir Başol’da Başkan Uysal’ın girişimleriyle yaptırılacak olan doğalgazın mahalleliyi sevindirdiğini belirterek Uysal’a teşekkür etti.

TIR’LAR MAHALLE İÇİNDEN GEÇMEYECEK

Başkan Uysal Topçalı’da Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) giden TIR’ların yüzünden insanların gürültü şikâyetinin had safhaya ulaştığını belirterek belediye imar planında yer alan 550 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki yolun yapımına başlanacağını ve istimlâk bedellerinin de belediye tarafından ödeneceğini söyledi.

EŞLERİNİZ VE ÇOCUKLARIZ SEVİNECEK

“Bu yolun yapımına en çok eşleriniz ile çocuklarınız sevinecek ve büyükleriniz rahat edecek” diyen Başkan Uysal, gürültüden ve ezilme tehlikesinden bölge halkının kurtulacağına da dikkat çekerek eski yolun da bakım ve tadilatının yapılacağını belirtti.

GÜLÜÇ IRMAĞI ÜZERİNE KÖPRÜ İSTEĞİ

Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nün (DSİ) Gülüç Irmağı’nı ıslah projesi çalışması için arazi konusunda da yardımcı olmasını isteyen Başkan Uysal’a Topçalılar da, “15-20 metreye kadar yerlerimizden feragat ederiz” dediler.

Topçalılar 3 mahalle muhtarının ortak aldığı kararla Gülüç Irmağı üzerine yapılacak köprünün de bir an önce başlamasını için Başkan Uysal’ın girişimde bulunmasını istediler.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler