AnaSayfa > Güncel > TSO, NİYAZİ ÖZCAN'A ZEHİR ZEMBEREK CEVAP VERDİ..

TSO, NİYAZİ ÖZCAN'A ZEHİR ZEMBEREK CEVAP VERDİ..

TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Ereğli Mücadele Platformu sözcüsü Niyazi Özcan'ın dün TSO; Erdemir ve Belediye Yönetimi için yaptığı açıklamara bugün TSO'dan zehir zemberek bir yanıt geldi.

19.Ağustos.2015 Çarşamba 19:23
A A

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Özcan’ın, Erdemir, TSO ve Ereğli Belediyesi’ne yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Özcan’ın önceki gün düzenlediği basın toplantısındaki iddia ve söylemlerini, “kamuoyunu aldatmaya ve ön alma kompleksliği” olarak değerlendiren Genel Sekreterliğin yazılı açıklaması şu şekilde:

“Kdz Ereğli T.S.O Yönetim Kurulu Üyesi olarak yerel basında yer alan görüş ve düşüncelerin tümü Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu düşünce ve çalışmalarını ilzam etmez ve hiçbir değeri yoktur. Yönetim Kurulumuzda alınan kararlarda hiçbir fiiliyatı olamayan ve söz sahibi bulunmayan bu tür şahısların beyanları bizlerin dışında kamuoyunu aldatmaya ve ön alma kompleksliğinden ibaret olduğunu yönetmeliğimizi anlatmaya yönelik olarak bilgilendirmeyi görevimizin icabı olduğunu bildiririm”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler