AnaSayfa > Güncel > MUHTARLARDAN POLİSE ANLAMLI ZİYARET..

MUHTARLARDAN POLİSE ANLAMLI ZİYARET..

Ereğli'deki köy ve mahalle muhtarları, Muhtarlar Derneği öncülüğünde Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen'i ziyaret ederek, son dönemdeki terör saldırılarına karşı, 'Yanınızdayız' mesajı verdiler..

31.Temmuz.2015 Cuma 14:23
A A

 

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile 20’ye yakın mahalle ve köy muhtarı, gittikleri Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında, Müdür Timur Özgen’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’i ziyaret eden Muhtarlar Derneği Yönetimi, ülke genelinde artan terör olaylarını hatırlattı, polis teşkilatına ‘yanınızdayız’ mesajını verdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri yanı sıra metropollerde baş gösteren terör olayları sonrası şehit haberlerini duymaktan dolayı büyük üzüntü içinde olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Ereğli’nin güvenliği için yapmış olduğunuz hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz. Ereğli’miz büyük bir ilçedir. Ülkemizin, çeşitli illerinde olan olaylardan dolayı Türkiye’mizin başı sağ olsun. Acınız, bizim acımızdır. Muhtarlar Derneği ve sivil toplum kuruluşları olarak her zaman yanınızdayız. Emniyet teşkilatımızın her zaman destekçisi olduğumuzu bilmenizi isteriz.”
Ziyaret nedeniyle teşekkür ettiği muhtarlara konuşan Müdür Özgen ise “görüşünü aldığımız, fikir paylaşımında bulunduğumuz muhtar arkadaşlarımız var. Hepinizi bir arada toplu halde görmek beni sevindirdi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler