AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ BELEDİYESİ, GURBETÇİLERİ BULUŞTURUYOR..

EREĞLİ BELEDİYESİ, GURBETÇİLERİ BULUŞTURUYOR..

Kdz. Ereğli Belediyesi yurt dışında yaşayan gurbetçiler için “Gurbetçiler Gecesi” düzenliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, geceye tüm gurbetçileri davet etti.

31.Temmuz.2015 Cuma 14:06
A A

05 Ağustos 2015 Çarşamba günü Büyük Ereğli Anadolu Otel’de yapılacak olan geceye, Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ile Yönetim Kurulu’nun yanı sıra Ereğlili ve Alaplılı gurbetçilerin katılması bekleniyor.
Karadeniz Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada söz konusu geceye katılmak isteyenlerin müdürlüğün 333 12 76-77 numaralı telefonlarından ayrıntılı bilgi edinebileceği duyuruldu.
Öte yandan Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Karakulak ve Başkan Yardımcısı Hasan Aydın Başkan Uysal’ı makamında ziyaret ederek uçak seferleri konusunda destek istedi. Başkan Uysal’da belediye olarak projeye destek olacaklarını belirterek, “Hızlandırmak için siyasi otorite önemlidir. Bu uçak seferleri için işçi kardeşlerimizin buraları tercih etmesi lazım, buranın yoğunluğu artınca diğer tanınmış firmalarda sefer düzenlemeye uçak göndermeye başlayacaklardır. İlk olarak özel firmaların sefer düzenlemeleri lazım ki yoğunluk olsun” dedi.
Karakulak Başkan Uysal’dan tatile gelen gurbetçilere kolaylık gösterilip, yardımcı olunmasını talep etti. Başkan Uysal’da Başkan Karakulak ve yönetimini geceye davet etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler