AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ’DE, DEVLETİN YÖNETİMİ DE ONLARIN ELİNDE..

EREĞLİ’DE, DEVLETİN YÖNETİMİ DE ONLARIN ELİNDE..

Ereğli’de, Alaplılı Belediye Başkanı, Alaplılı Milletvekili, Alaplılı Hastane Başhekiminden sonra Devletin yönetimi de ‘hemşeri uyumu’ yakaladı.. Kastamonulular Ereğli tarihine geçti.. İşte detaylar..

29.Temmuz.2015 Çarşamba 18:22
A A

Ereğli, devlet ve yürütme erki olarak ‘Hemşeri uyumu’ yakaladı.

Son dönemde, Yürütme ve yasama erkinde Alaplı doğumluların hakimiyet kurduğu Ereğli’de, Devlet Erki de, ‘Hemşeri uyumu’ yakaladı.

Alaplı doğumlu Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı doğumlu bölge Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Alaplı doğumlu Hastane Başhekimi Opr.Dr.Muharrem Erdem’den sonra, Devletin yönetimi de Kastamonu doğumluların eliyle sağlanacak.

Kastamonu Çatalzeytin doğumlu Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ve Kastamonu Araç Doğumlu Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Konuk’tan sonra, Kastamonu Taşköprü doğumlu olan Nazım Madenoğlu da Ereğli Kaymakamlığı görevine Pazartesi günü itibariyle başladı.

Ereğli’nin en üst devlet yönetiminde yer alan 3 erkin, aynı dönemde Kastamonulu doğumlulardan oluşması, Ereğli tarihine de bir ilk olarak geçti.

Ereğli’nin üst yönetiminde yakalanan bu ‘Hemşeri uyumunun’ ilçeye neler kazandıracağını hep birlikte önümüzdeki dönemde göreceğiz.

YASAMA VE YÜRÜTME ERKİNDEKİ ALAPLILILAR..

 

Alaplı Doğumlu Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal.

Alaplı Doğumlu Bölge Milletvekili Faruk Çaturoğlu..

Alaplı Doğumlu Hastane Başhekimi Opr.Dr.Muharrem Erdem...

 

DEVLET ERKİNDEKİ KASTAMONU DOĞUMLULAR..

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler