AnaSayfa > Güncel > POSBIYIK, EREĞLİ'DE..

POSBIYIK, EREĞLİ'DE..

Kızının rahatsızlığı nedeniyle bir süredir şehir dışında bulunan Halil POSBIYIK, Tuba'nın sağlığına kavuşmasının ardından Ereğli'ye döndü.

27.Temmuz.2015 Pazartesi 18:19
A A

Ereğli'ye uzun yıllar belediye başkanı olarak hizmet eden ve 'Sevgi, Barış, Dostluk kenti Aşkım Ereğli' sloganının sahibi Posbıyık, Ereğli'de..

Kızının rahatsızlığı nedeniyle bir süredir şehir dışında bulunan Halil POSBIYIK, Tuba'nın sağlığına kavuşmasının ardından Ereğli'ye geldi ve bugünden itibaren Halkla İrtibat Ofisinde, dostlarıyla sohbetlerine başladı.

Gazeteci Bilgin Avcı'nın da kendisini ziyaret ettiği Posbıyık, Haberci aracılığıyla, kızının rahatsızlığında yanlarında olan tüm her kese teşekkür etti.

Posbıyık, "Çok şükür kızım sağlığına kavuştu. Şuanda evde istirahat ediyor. Bu süreçte dostlarımızdan inanılmaz telefonlar aldık. Neriman'la birlikte telefonlara cevap vermeye yetişemedik desem yeridir. Telefonla arayan, ziyaretimize gelen, sosyal medyadan mesajlarını ileten ve dualarıyla yanımızda olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Posbıyık, bir süre daha Ereğli'de kalıp, kızının yanına döneceğini belirtti.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler