AnaSayfa > Güncel > KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYESİ, 134 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ.

KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYESİ, 134 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni, bu yılda Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.

27.Temmuz.2015 Pazartesi 17:59
A A

Eski Belediye Binası önünden gezi trenine bildirilen 134 çocuğa, aileleri de belediye ve kendi araçlarıyla eşlik ederek konvoy halinde şehir turu attı.

Amfi Tiyatro’da Mezarlıklar Müdürü Eski Müftü Metin Avcı’nın duasıyla başlayan etkinlikler öncesi konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Bu yıl 21.gerçekleştirdiğimiz Toplu Sünnet Şöleni kapsamında 134 çocuğumuzu sünnet ettirmenin gururunu yaşıyoruz. Şölenden çocuklarımız ilçemizdeki özel hastanelerde önceden belirlenen günlerde sünnet ettirilecek. Bu yöndeki tüm hazırlıkları tamamladık” dedi.

Çocuklara bisiklet ve futbol topu hediye eden Başkan Uysal, ailelerle ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinliğe AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Eşi Sevim Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ile bazı Belediye Meclis Üyeleri ve sünnet olacak çocukların aileleri katıldı.

Öte yandan Suruç’ta yaşanan katliam ve diğer terör olaylarındaki şehitlerimiz nedeniyle sünnet şölenindeki eğlenceler iptal edildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler