AnaSayfa > Eğitim > POSBIYIK'IN ÖDÜLÜNÜ, HÜSEYİN UYSAL ALDI..

POSBIYIK'IN ÖDÜLÜNÜ, HÜSEYİN UYSAL ALDI..

Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü, başarılı okulları ve destekçileri ödüllendirdi.. Halil Posbıyık'ın 2013-2014 Mart ayı sonuna kadar Milli Eğitime verdiği desteklerin ödülünü, çiçeği burnundaki 2 aylık başkan Hüseyin Uysal aldı..

27.Haziran.2014 Cuma 13:44
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı ödül törenine katıldı.
Kdz. Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı sosyal, kültürel ve sportif alanda Dünya ve Türkiye derecesine giren okullara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Düzenlenen törende Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’a eğitime yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi.
ERDEMİR Kültür Merkezinde düzenlenen törene Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç,Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Zonguldak İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Yılmaz, Kdz. Ereğli Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Naci Kılıç, şube ve okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BAŞKAN UYSAL VE KOMUTAN ENÇ’E PLAKET
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan ödül töreni ERDEMİR Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin müzik dinletisi ile devam etti. Müzik dinletisinin ardından Milli Eğitim’e desteklerinden ötürü Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç’e plaket takdim edildi.
Plaketlerini Kdz. Ereğli Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Naci Kılıç’ın elinden alan Uysal ve Enç’in hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından, yaptıkları projelerle Dünya ve Türkiye’de dereceye giren okullara ödülleri verildi.

YILIN ÖĞRETMENİ YILDIZ AYDIN EKİZ
Toplum sağlığının korunması ve Okullarda hijyen ve temizliğin önemi konularını kapsayan Beyaz Bayrak projesinde dereceye giren okullar ,Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ın elinden ödüllerini alırken, işitme engelli bir çocuğa okuma-yazma öğretmeyi başaran ERDEMİR İlköğretim okulu öğretmenlerinden Yıldız Aydın Ekiz ‘Yılın Öğretmeni’ seçildi.

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler