AnaSayfa > Güncel > MEHTERANLI KORTEJ, BİR BAŞKA GÜZEL..

MEHTERANLI KORTEJ, BİR BAŞKA GÜZEL..

Uluslararası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamındaki kortej yürüyüşünde, Mehteran takımı ilgi gördü..

30.Mayıs.2015 Cumartesi 13:51
A A

İznik Belediyesi’nin ödüllü Mehteran Takımı, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma Timi ve Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin Kardeş Kentleri olan Almanya’nın Düren ve Çin’in Jinhua Kenti delegasyonlarının da eşlik ettiği kalabalık kortej yürüyüşü, Ereğli Lisesi’nin önünden Atatürk Anıtı önüne kadar sürdü.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından söz alarak korteje katılan ekiplere ve Ereğli halkına teşekkür etti ve şenliklerin meşalelerini protokol ile birlikte yaktı.
Amfi Tiyatro’da ayakta alkışlanan bir konser veren İznik Mehteran Takımı’na konser bitiminde çiçek veren Başkan Uysal, “İyi ki geldiniz, şeref verdiniz” dedi.
Yağmura rağmen Bosna Hersek ve Kıbrıs Halk Oyunları ekipleri Amfi Tiyatro önünde gösteri yaptı. Yağmurun hızını arttırmasıyla birlikte ara verildi.


Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler