AnaSayfa > Siyaset > ÖZBAKIR, EREĞLİ'YE AĞIRLIK VERİYOR..

ÖZBAKIR, EREĞLİ'YE AĞIRLIK VERİYOR..

AK Parti 1. sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, Ereğli'deki seçim çalışmalarına ağırlık veriyor..

22.Mayıs.2015 Cuma 20:15
A A

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, Ereğli’ye bağlı 4 köye giderek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Milletvekili adayı Özbakır, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Uludağ, Karakavuz, Akköy ve Cömlekci köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

BAŞLANGICI ÖZBAKIR YAPTI, GOLLERİ ÇAKIR VE UYSAL ATTI

Köy ziyareti turu öncesi milletvekili adayı Özbakır, Sağlık-Sen’in düzenlemiş olduğu halı saha futbol turnuvası kapsamında oynanan dostluk maçın başlama vuruşunu yaptı. Dostluk maçında forma giyen aynı takımda Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile AK Parti İlçe başkanı Fatih Çakır, uyumlu paslaşmalarıyla güzel goller kaydetmesiyle, saha kenarında maçı izleyen milletvekili adayı Özbakır, gollerin sevincine alkışlayarak ortak oldu.

Yapılan dostluk maçı sonrası Milletvekili adayı Özbakır ve İlçe Başkanı Çakır seçim çalışmaları kapsamında Ormanlı’ya geçti. Ormanlı beldesi’nde Özbakır ve Çakır partisinin seçim bürosuna uğrayarak partililerle bir araya geldi.

Ormanlı’da Özbakır ve Çakır’ın vatandaşlarla selamlaştıktan sonra, gittiği köylerin girişinde karşılandılar.

ÇAKIR, “TABİKİ BUNDAN SONRA DAHA İYİ OLACAK”

Uludağ, Karakavuz, Akköy ve Cömlekci köyü ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Çakır, vatandaşları şu şekilde bilgilendirdi;

Bizden öncede siyasiler vardı eğer onlar başarılı siyaset yapsaydılar, bu millet AK Parti’yi iktidara taşımazdı. Becerisiz yöneticilerden AK Parti doğmuştur. 13 yıldır da Türkiye’de çok iyi işler yapmıştır. Çok fazla söze gerek yok. Türkiye’nin etrafı yangın yeri. Süriye, Irak, Mısır’da her tarafta karışıklık ve savaş var. Bizim ülkemizi de karıştırmak istiyorlar. Bakın biz şimdi huzurlu bir şekilde akşam, gündüz istediğimiz yerde oturabiliyoruz. Ne olacak diye kaygımız yok. Yarın emekli maaşınızı bankamatiğe soktuğumuz zaman acaba maaşı alamayacağım diye biri kaygı yaşıyor musunuz? yaşamıyorsunuz. AK Parti dönemi öncesi maaşlar ödenemeyecek duruma getirmişlerdi. Bundan sonra daha iyi olacak tabiî ki. AK Parti çıtayı yükseltmiştir. Bundan sonrada teşvikler vererek işsizliği bitireceğiz. Kazandıkça bunu milletin yararına yansıtacağız.”

ÖZBAKIR, “NE SÖYLEYEBİLİRLER, NE SAĞLAYABİLİRLER”

Milletvekili adayı Özbakır ise köy toplantılarında şunları belirtti;

“Öncelikle sakın benim için başsavcılık yapmıştır, yanına yanaşılmaz şekilde bir endişeniz aklınıza gelmesin. Ben Zonguldak’ı kalkındırmak için Ankara’ya gidiyorum. Diğer partililerin adayları bunu ne söyleyebilir, ne sağlayabilir. Zaten söyleyemiyorlar. Onlar atıyor 2 maaş

ikramiye bilmem ne diye. Onlar AK Partiyi kıyalım ondan sonra Türkiye’yi de borçlandırılıp ne olursa olsun şekilde düşünceleri. Sizlerden isteğimiz AK Partiye güçlü destek verin Türkiye ve Zonguldak’a daha faydalı olalım. Bizler size hizmet etmeye adayız. Bizleri çok karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

AK Parti Milletvekili adayı Özbakır ile İlçe Başkanı Çakır’ın konuşmalarını hak verdiklerini vatandaşlar hiç durmadan 2-3 dakika alkışlayarak gösterdiler.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler