AnaSayfa > Güncel > ÇATUROĞLU, ARMUTLUCUMA'DA KONUŞTU..

ÇATUROĞLU, ARMUTLUCUMA'DA KONUŞTU..

Armutlucuma'da köy muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli-Devrek yolu ile ilgili konuştu. Çaturoğlu, 'Bu yolu yine AK Parti yapar, Muhalefet değil' dedi.

18.Mayıs.2015 Pazartesi 18:01
A A

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli- Devrek yolu ile ilgili net konuştu.

Genel seçim çalışmaları kapsamında İlçeye bağlı Armutlucuma’ya giden Çaturoğlu, “Ben sizden bu yolu yapmamız halinde heykelimizi yapmanızı beklemiyorum. Bu yolu yaparsa yine AK Parti iktidarı yapar, muhalefet dahil kimse yapamaz. Bu sorun sizlerle birlikte çözeceğiz, buna inanın” dedi.

Beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Taşdelen, Rıfkı Gültekin, AK Parti KDz. Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Duran ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Armutlucuma’ya giden Çaturoğlu burada kahve toplantısı yaptı.

Ereğli-Devrek arasındaki karayolunda gündeme geldiği toplantıda köy Muhtarları ve yöre halkı ile bir araya gelen Çaturoğlu, yol konusunda yaşanan sorunları bildiklerini belirterek, bu sorunun bir numaralı gündem maddesi olduğunu ifade etti.

YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR…

Konuyla ilgili AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na dosya sunduklarının da altını çizen Çaturoğlu burada şunları söyledi:

“Yolla ilgili yaşanan sorunu biliyorum. Bu sorun yeni bir sorun değil. 1920 yılından bu yana yaşanan bir sorun. Bakın Yığılca- Ereğli arasındaki karayolu yapılıyor, bu yol başlamış, bitmemesi için hiçbir neden yok. Ben sizlerle ele ele vereceğim ve bu yol sorunu için seçildiğim taktirde Ankara yollarında sorunun çözümü için kapı kapı dolaşacağım. Ben sizden bu yolu yapmamız halinde heykelimizi yapmanızı beklemiyorum. Bu yolu yaparsa yine AK Parti iktidarı yapar, muhalefet dahil kimse yapamaz. Bu sorun sizlerle birlikte çözeceğiz, buna inanın” dedi.

AMBARDAKİ BUĞDAYIN PEŞİNDELER

Türkiye’de AK Parti’nin kaç Milletvekili ile iktidar olacağının konuşulduğunu kaydeden Çaturoğlu, “Bakın 7 Haziran’da seçimlerimiz var. Gelin AK Parti’ye oy verin, ben sizleri iyi anlıyorum ve sizlere karşı samimiyim. 2002 yılı öncesini hatırlarsanız ülkede işçi memur maaşlarının ödenemeyeceği bir sürecin içeresindeydik. Bu süreçten bugünlere geldik.

Merkez bankamızın kasası doldu, ambardaki buğdayın peşinde olan muhalefet bizi yine 2002 öncesinde götürür, buna fırsat vermeyin. Beni Ankara’ya güçlü gönderin, Ben Ankara’da sizin her sorununuzun takipçisi olurum. Buraya seçimlerden önce yine geleceğim, seçimlerden sonrada geleceğim. Benden bıkacaksınız” ifadelerini kullandı.

İLK MECLİSİN GÜNDEMİNE GELMİŞ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ise burada muhtarlara ve vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Yol sorunu konusunda elimizden geleni yaptık, yapıyoruz. Ama

bu konuda çözüme çok yaklaşık. Bu sorun yeni bir sorun değil. 1920 yılında ilk meclise bu konu gelmiş, Zonguldak Milletvekilimiz İbrahim bey o dönemki meclise önerge vermiş Ereğli Devrek yolunun yapılması için Salı günü Başbakanımız da buraya gelecek. Bu konuda kendisine rapor verdik. Öyle yada böyle bu yolu yapacağız.” Şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kahve önünde Çaturoğlu ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler